Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Φίλτρα Φίλτρα

Αντανακλαστικά Ρούχων

300-1021
3420581021015
8.90 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
1021, 44, 48, ZEFAL, Ποδηλατικές Πιάστρες, Μαύρο, Μαύρο
Ανθετικές πιάστρες παντελονιού, για να κρατάει το παντελόνι μακρία από τα κινούμενα μέρη του ποδηλάτου. Ακόμη, διαθέτει ανακλαστική λωρίδα για να σας...
Αναμενεται (30-60 ημέρες)

Αντανακλαστικά Ρούχα Ποδηλασίας

Τα αντανακλαστικά ρούχα ποδηλασίας είναι σημαντικά για την ασφάλεια του ποδηλάτη, ειδικά κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ή χαμηλοφωτισμένων συνθηκών οδήγησης. Είναι σχεδιασμένα με υλικά που αντανακλούν το φως, βοηθώντας τους οδηγούς αυτοκινήτων να αντιληφθούν καλύτερα τον ποδηλάτη. Μερικά δημοφιλή αντανακλαστικά ρούχα ποδηλασίας περιλαμβάνουν:


Αντανακλαστικά γιλέκα ποδηλασιασ: Τα αντανακλαστικά γιλέκα προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα και είναι εύκολα να φορεθούν πάνω από τα ρούχα.


Αντανακλαστικά μπλουζάκια και μπλούζες: Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα μπλουζάκια και μπλούζες με ενσωματωμένα αντανακλαστικά στοιχεία που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια.


Αντανακλαστικά παντελόνια: Ορισμένα παντελόνια ποδηλασίας έχουν ενσωματωμένα αντανακλαστικά στοιχεία στα πλαϊνά ή στα πίσω μέρη για επιπλέον ορατότητα.


Αντανακλαστικές μπάντες και επιγονατίδες: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αντανακλαστικές μπάντες ή επιγονατίδες στα πόδια σας για επιπλέον ορατότητα.


Αυτά τα ρούχα προσφέρουν σημαντική προστασία ενώ οδηγείτε το ποδήλατό σας, καθιστώντας εσάς και το περιβάλλον σας πιο ασφαλείς.

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!