Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Ακύρωση Παραγγελίας

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί μπορείτε να την ακυρώσετε απλά στέλνοντας ένα e mail στο orders@bikemall.gr

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί θα πρέπει να την παραλάβετε και να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

  1. Να συμπληρώσετε μία "Φόρμα Επιστροφής" όπου και να καταγράψετε το αίτημα σας για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων. [Για να κατεβάσετε τη Φόρμα πατήστε εδώ]
  2. Να αποστείλετε τη συμπληρωμένη "Φόρμα Επιστροφής" με email στο orders@bikemall.gr.
  3. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος απαραίτητη είναι η αποστολή φωτογραφίας η οποία θα πρέπει να επισυνάπτεται στο email που θα στείλετε μαζί με την φόρμα επιστροφών.
  4. Μετά την αποστολή του e mail θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
  5. Αντίγραφο της φόρμας επιστροφής θα πρέπει να στείλετε μαζί με το προϊόν που θα επιστρέψετε μέσω courier σε περίπτωση αλλαγής η αντικατάστασης.

Στην περίπτωση που μετανιώσατε για κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε ή κάνατε λάθος στην παραγγελία που διαπιστώσατε εκ των υστέρων, η ακύρωση γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχει ήδη αποσταλεί σε εσάς, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Εάν προβείτε σε ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας και πριν την παράδοσή της, επιβαρύνεστε με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς.

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφών/ ακύρωσης παραγγελίας

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε με πίστωση του λογαριασμού σας από τον οποίο έγινε η πληρωμή, είτε με πίστωση της πιστωτικής κάρτας την οποία χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.

Λόγω τραπεζικών διαδικασιών και καθυστερήσεων, το bikemall.gr δεν μπορεί να δεσμευτεί για ολοκλήρωση της επιστροφής σε λιγότερο από 5 εργάσιμες ημέρες.

Δεσμευόμαστε ωστόσο να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα πρέπει να μας στείλετε μέσω e mail την φόρμα επιστροφής. Για να κατεβάσετε τη Φόρμα πατήστε εδώ].

*** Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό σε Alpha ή Eurobank σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν έξοδα τραπέζης τα οποία ενδέχεται θα επιβαρυνθείτε.

*** Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε συναρμολογημένο ποδήλατο οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές, διότι το προϊόν έχει ανοιχτεί και έχει συναρμολογηθεί για εσάς.

Εάν ζητήσετε συναρμολογημένο ποδήλατο δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής είτε ακύρωσης παραγγελίας σε περίπτωση που το εμπόρευμα ταξιδεύει.

**Σε περιόδους αυξημένης κίνησης παραγγελιών, εάν και εφόσον επιλέξετε συναρμολόγηση, ενδέχεται η αποστολή να καθυστερήσει. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αποστολής.**


minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!