Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Προϊόντων

Οι αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.


Η ομάδα του www.BikeMall.gr , εγγυάται την ακριβή παράδοση των προϊόντων σας, όπως εκείνα έχουν συμπληρωθεί στη φόρμα παραγγελίας.

Πανελλαδική Κάλυψη & δωρεάν για παραγγελίες μεγαλύτερες των 100,00 €.


Συνεργάτες BikeMall.gr

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών


Χρόνος Παράδοσης

  • Εντός Αθηνών: 2-4 εργάσιμες ημέρες. (παραδόσεις Σαββάτου δεν περιλαμβάνονται)
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα: 3-5 εργάσιμες ημέρες. (παραδόσεις Σαββάτου δεν περιλαμβάνονται)

Τιμοκατάλογος Μεταφορικών

Οι παραγγελίες άνω των 100.00 € είναι δωρεάν.
Η χρέωση των μεταφορικών είναι:
3.00 € για παραγγελίες μικρότερες των 100.00 € [με Courier]
2.00 € ανεξαρτήτου ποσού για παραλαβή από σημείο [Cleverpoint]

Τιμοκατάλογος πρόσθετες χρεώσεις:

  • Αντικαταβολή: 2.00 € (μόνο με Courier) για παραγγελίες κάτω των 100.00 €.
  • Παραλαβή συναρμολογημένου ποδηλάτου 25.00 €.
****Ενδέχεται το προϊόν που έχετε παραγγείλει να μην σας δίνει την δυνατότητα αντικαταβολής λόγω όγκου του δέματος και επειδή αυτό θα σταλεί με μεταφορική εταιρεία.****

****Ενδέχεται το προϊόν που έχετε παραγγείλει να έχει πρόσθετη επιβάρυνση προκειμένου να μπορέσει να σταλεί με Courier. Μέσα σε κάθε προϊόν αναφέρονται μαζί με την τιμή και τα έξοδα αποστολής.****


Αποστολή Ποδηλάτων

Τα ποδήλατα αποστέλλονται στην εργοστασιακή τους κούτα έτσι ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον παραλήπτη τους. Η μερική συναρμολόγηση δεν απαιτεί χρόνο, ειδικευμένη γνώση ή εξειδικευμένα εργαλεία. Τα ποδήλατα είναι μερικώς συναρμολογημένα (ρυθμισμένες ταχύτητες φρένα κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να τοποθετήσετε πετάλια, τιμόνι σέλα και μπροστινό τροχό.

Τέλος υπάρχει η επιλογή για συναρμολόγηση και ειδική συσκευασία με χρέωση +25.00 € και θα σας την εμφανίσει στο ταμείο κατά το κλείσιμο της παραγγελίας σας.

**Εάν επιλέξετε οποιοδήποτε ποδήλατο θα πρέπει να προπληρώσετε το προϊόν και να κάνετε παραγγελία μέσω της πλατφόρμας μας.***

Εάν ζητήσετε συναρμολογημένο ποδήλατο δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής είτε ακύρωσης παραγγελίας σε περίπτωση που το εμπόρευμα ταξιδεύει.

**Σε περιόδους αυξημένης κίνησης παραγγελιών, εάν και εφόσον επιλέξετε συναρμολόγηση, ενδέχεται η αποστολή να καθυστερήσει. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αποστολής.**Συνεργάτες BikeMall.gr
Το Clever Point είναι το ανερχόμενο και πρωτοποριακό δίκτυο καταστημάτων, που προσφέρει στον καταναλωτή την ευκολία να πραγματοποιεί την παραλαβή και την επιστροφή των online αγορών του, στον χρόνο και στον τόπο που τον βολεύει. Το Clever Point αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα αποστέλλονται οι παραγγελίες στους καταναλωτές, που αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου ή λαμβάνουν υπηρεσίες από εταιρείες στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι, όλα να γίνονται με ευκολία για τον καταναλωτή. Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το δίκτυο καταστημάτων Clever Point, λαμβάνουν τις online αγορές τους ή τις υπηρεσίες με τον πιο εύκολο τρόπο, σε διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης.

Γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν το Clever Point

Η γρήγορη απάντηση είναι γιατί βολεύει!

Αγοράζουμε online όλο και πιο συχνά. Κατά τη διάρκεια της μέρας όμως, σπανίως είμαστε σπίτι για να παραλάβουμε το δέμα. Γι’ αυτό συχνά οι παραδόσεις στο σπίτι αποτυγχάνουν. Αν πάλι έχουμε να στείλουμε ή να παραλάβουμε κάτι στο ταχυδρομείο, πρέπει να προλάβουμε τις ώρες που είναι ανοιχτό κι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ούτε και ξεμπερδεύουμε αμέσως...

Η έξυπνη λύση που δίνει το Clever Point ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας!

Με πολύ περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μας, μπορούμε πλέον να διαλέξουμε ποια στιγμή και σε ποιο Clever Point κατάστημα μας βολεύει να εξυπηρετηθούμε:

  • Δυο βήματα από το σπίτι;
  • Στην διαδρομή για τη δουλειά;
  • Εκεί που θα βρεθούμε για διασκέδαση ή επαγγελματικούς λόγους;

Είναι πάντα κοντά μας και μας εξυπηρετεί, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Με την χρήση των υπηρεσιών Clever Point λαμβάνουμε ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, μέσω sms ή e-mail για την πορεία της αποστολής μας.
Εκεί κάνουμε τη δουλειά μας, εύκολα και γρήγορα. Μπορεί επίσης να βρούμε κι άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που μας ενδιαφέρουν.

Το Clever Point έδωσε τη λύση. Κάντε την επόμενη έξυπνη κίνηση κι εσείς και ζητήστε σήμερα ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας από ένα εκπρόσωπο μας.

--------------------------------------------------


Η ομάδα του www.BikeMall.gr λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των επισκεπτών/χρηστών του για γρήγορη, αξιόπιστη και ποιοτική αποστολή προϊόντων προχώρησε και πέτυχε συνεργασία με τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών CourierCenter.

Μέσω της καινούριας συνεργασίας μας, σας εγγυόμαστε:

  • Ασφάλεια των αποστολών σας.
  • Αξιοπιστία αναφορικά με τις δεσμεύσεις μας για ποιοτική αποστολή των προϊόντων.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης της πορείας και εντοπισμού της αποστολή σας, μέσω της ιστοσελίδα της CourierCenter (http://www.courier.gr/).

--------------------------------------------------

Οι παραγγελίες προς το μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας καλύπτονται μέσω του δικτύου της Speedex όπου είναι συνεργάτης της Courier Center (σε Θεσ/νίκη Πάτρα υπάρχει δίκτυο Courier Center)


----------------------------------------------------

Εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη/απομακρυσμένη περιοχή της επαρχίας η παραγγελία σας ενδέχεται να αποσταλεί με ΕΛΤΑ Courier. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε στο e-mail σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας καθώς και για τον αριθμό αποδεικτικού σας.

*Σε περίπτωση που η διεύθυνση παραλαβής βρίσκεται σε περιοχή δυσπρόσιτη, όπως αυτή ορίζεται από τους όρους μεταφοράς της συνεργαζόμενης Courier, η παράδοση/παραλαβή της παραγγελίας σας θα γίνει από εσάς από το κατά τόπο πλησιέστερο προς την διεύθυνση σας κατάστημα της εταιρείας και όχι στη διεύθυνση που δηλώσατε (ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε από το τοπικό Ταχυδρομείο εάν δεν εξυπηρετείται η περιοχή σας από κατάστημα ΕΛΤΑ Courier).

ΕΛΤΑ Couriet logo

-----------------------------------------------------

Τέλος:

Το BikeMall συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών και σας εγγυόμαστε ταχύτητα παράδοσης και ασφάλεια των παραγγελιών σας.

*Εάν ωστόσο προκύψει καθυστέρηση στην παράδοση από οποιαδήποτε συνεργαζόμενη μεταφορική, το Bikemall θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε το συντομότερο δυνατό.


***Ελάχιστη τιμή παραγγελίας σε απομακρυσμένες περιοχές

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η παραγγελία σας είναι κάτω από 10.00 ευρώ ή βρίσκεστε σε κάποια δυσπρόσιτη/απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, ενδέχεται να μην εκτελεστεί εξαιτίας του μεγάλου κόστους μεταφορικών.

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!