Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Klarna bank (Δόσεις Χωρίς Πιστωτική)

Η Klarna είναι ο πιο smoooth και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε σήμερα και να πληρώσετε αργότερα. Χωρίς ψιλά γράμματα. Απλά Klarna.

Για αγορές έως 1000.00 ευρώ και έως 3 άτοκες δόσεις με χρωστική κάρτα.Γιατί να επιλέξετε την Klarna;

Άτοκα. Χωρίς ψιλά γράμματα.

Η αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα είναι μια εναλλακτική της πιστωτικής σας κάρτας και σας προσφέρει την ευελιξία που θέλετε, όποτε τη θέλετε, χωρίς να χάνετε τον έλεγχο. Μοιράζοντας το κόστος της αγοράς σας σε 3 μικρότερες πληρωμές με την Klarna, δεν θα πληρώσετε τόκο.


Ελευθερία στις online αγορές σας.

Η πληρωμή μετά την παράδοση, σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε online αγορές. Ολοκληρώστε την πληρωμή 30 ημέρες μετά την αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος. Ενημερώστε μας για τις επιστροφές σας απευθείας μέσω της εφαρμογής μας και πληρώστε μόνο για τα προϊόντα που θα κρατήσετε.


Πλήρης διαφάνεια.

Με άμεση έγκριση πίστωσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας απευθείας με πλήρη διαφάνεια. Είναι η απλούστερη διαδικασία εφάπαξ εγγραφής που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πληρωμών σας online ή στην εφαρμογή μας.Επηρεάζει η Klarna τη βαθμολογία πιστοληπτικής ικανότητάς μου;


Όταν χρησιμοποιείτε την Klarna για να μοιράσετε την αγορά σας σε 3 άτοκες πληρωμές, πραγματοποιούμε έναν απλό (soft) έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας. Αυτός δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική βαθμολογία σας, απλά μας βοηθά να επιβεβαιώσουμε ότι πληρώνετε τις οφειλές σας εγκαίρως.


Πώς λειτουργούν οι έλεγχοι πιστοληπτικής ικανότητας;


Υπάρχουν δύο είδη ελέγχων πιστοληπτικής ικανότητας: ο ενδελεχής (hard) και ο απλός (soft). Οι απλοί έλεγχοι πιστοληπτικής ικανότητας, αυτοί που πραγματοποιούμε για την Πληρωμή σε 3 δόσεις, δεν επηρεάζουν τη βαθμολογία σας γιατί δεν κοινοποιούνται σε άλλους πιστωτικούς οργανισμούς.


Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις επιλογές χρηματοδότησής μας, ενδέχεται να απαιτείται ενδελεχής ελέγχος πιστοληπτικής ικανότητας. Ο έλεγχος αυτός θα κοινοποιηθεί στους πιστωτικούς οργανισμούς και θα εμφανίζεται ως διερεύνηση στην πιστοληπτική σας αναφορά. Οι μηνιαίες χρηματοδοτήσεις μέσω πιστωτικού λογαριασμού με την Klarna δίνονται από τη WebBank, μέλος του FDIC.


minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!