Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

www. BikeMall. gr - Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία www.BikeMall.gr δεσμεύεται στο μόνιμο σεβασμό της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Ο ιστότοπος μας www.bikemall.gr συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά στην προστασία δεδομένων (Κανονισμός 679/2016 ΕΕ - GDPR).

Ο σκοπός της πολιτικής απορρήτου είναι να ενημερώσει τους χρήστες για το είδος των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε και τι επιλογές έχετε σχετικά με τη χρήση που κάνουμε εμείς σε εκείνες.

Η Συγκατάθεση Σας

Με τη χρήση της ιστοσελίδας, συμφωνείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα πολιτική προστασία απορρήτου.

Οι Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Από Εσάς

Δημιουργία Λογαριασμού / Εγγραφή στο Newsletter

Δημιουργώντας ένα λογαριασμό ή κατά την εγγραφή σας στο newsletter μας, απαιτείται να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας). Εμείς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες εκείνες για να στείλουμε στον εκάστοτε πελάτη καταλόγους και/ή e-mails προώθησης προϊόντων. Είναι προαιρετικό για το χρήστη να αποκτήσει μοναδικά αναγνωρίσιμα στοιχεία όπως όνομα χρήστη και κωδικό, αλλά σας το προτείνουμε έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσω της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε, ωστόσο, να επισκεφθείτε το www.BikeMall.gr ανώνυμα.

Παραγγέλνοντας Προϊόντα

Για να προχωρήσετε στην αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε, ζητάμε προσωπικές πληροφορίες επικοινωνίας (όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αποστολής των προϊόντων) και οικονομικές (όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης). Τα προαναφερθέντα δεδομένα χρησιμοποιούνται από εμάς για την κάλυψη των σκοπών χρέωσης, για την κάλυψη των παραγγελιών σας και την αποστολή καταλόγων. Αν εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διενέργειας των παραπάνω διαδικασιών τότε οι πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία μας με τον εκάστοτε πελάτη.

Αποστολή Προιόντων

Το BikeMall συνεργάζεται με εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορές (courier), οι πληροφορίες που παρέχονται από πλευράς μας (διεύθυνση αποστολής, ονοματεπώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση) βοηθούν στον σκοπό της καλύτερης εξυπηρέτησης και της συντομότερης παράδοσης της παραγγελίας σας. Το BikeMall δεν φέρει καμία ευθύνη στο πως θα χρησιμοποιήσει η εκάστοτε μεταφορική τα στοιχεία αυτά.

Cookies

Τα cookies είναι ένα κομμάτι δεδομένων που αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, μέσω του προγράμματος πλοήγησης σας (WebBrowser), εάν το επιτρέπετε, δίνοντας τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς τόπους ή στα συστήματα παροχής υπηρεσιών τους, να αναγνωρίσουν το πρόγραμμα πλοήγησης σας (Web Browser) και να συλλάβουν, να "θυμούνται" ορισμένες πληροφορίες. Τα cookies μας επιτρέπουν να παρατηρούμε την επίσκεψη των χρηστών του www.BikeMall.gr και συμβάλουν στη βελτίωση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας έτσι ώστε να γίνει ακόμα περισσότερο πελατοκεντρική. Ειδικότερα, τα cookies συμβάλουν στην επεξεργασία των προϊόντων που τοποθετείτε στο καλάθι αγορών σας, με αυτό τον τρόπο μας δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσουμε και να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για μελλοντικές επισκέψεις καθώς επίσης να σας προτείνουμε εξατομικευμένα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Μόλις κλείσετε τον πρόγραμμα περιήγησης (WebBrowser), δεν αποθηκεύεται κανένα προσωπικό ή οικονομικό στοιχείο στον υπολογιστή σας.

Με Ποιους Τρόπους Χρησιμοποιούμε Τις Πληροφορίες Σας

Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Βελτίωση της προσωπικής σας εμπειρίας

Οι πληροφορίες που αντλούμε μας βοηθούν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να προχωρήσουμε στην προσφορά εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη εκείνων.

Βελτίωση την ιστοσελίδα μας

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας έτσι ώστε να προωθήσουμε ακόμα περισσότερο το πελατοκεντρικό προσανατολισμό του www.BikeMall.gr.

Βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών

Τα στοιχεία σας μας βοηθούν να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά στην εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας και στην πρόσθεση αξίας σε εσάς, μέσω της βελτίωσης των υπηρεσιών μας.

Επεξεργασία συναλλαγών

Τα προσωπικά στοιχεία σας, , δεν θα πωληθούν ή ανταλλαχτούν, σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς τη συναίνεσή σας, εκτός για το σαφή σκοπό της παράδοσης του αγορασθέντος προϊόντος ή της υπηρεσίας που ζητήσατε.

Επικοινωνία Με Εσάς

Ειδικές Προσφορές

Οι επισκέπτες του www.BikeMall.gr, οι οποίοι έχουν εγγραφεί ως μέλη, έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν πληροφορίες για προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και newsletter. Από σεβασμό στους χρήστες του www.BikeMall.gr δίνεται η επιλογή για μη αποστολή των προαναφερθέντων πληροφοριών.

Λειτουργικές Ανακοινώσεις

Σε σπάνιες περιπτώσεις είναι αναγκαίο η ομάδα του www.BikeMall.gr να στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα με αυστηρό χαρακτηριστικό τη λειτουργία των υπηρεσιών μας και της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα, εάν η λειτουργία της ιστοσελίδας προσωρινά ανασταλεί για λόγους συντήρησης τότε ίσως να σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στα μέλη μας. Από σεβασμό στους χρήστες του www.BikeMall.gr δίνεται η επιλογή για μη αποστολή των προαναφερθέντων πληροφοριών. Σημειώνεται ότι η επικοινωνία αναφορικά με τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας του www. BikeMall.gr δεν έχει κανένα προωθητικό χαρακτήρα.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επικοινωνούμε με τους χρήστες σε τακτική βάση, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες τους, έτσι ώστε να λύσουμε οποιοδήποτε θέμα που έχει προκύψει σε σχέση με το λογαριασμό τους.

Ασφάλεια

Η ομάδα του www.BikeMall.gr έχει εφαρμόσει σειρά μέτρων ασφαλείας για την προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων όταν παραγγέλνετε ένα προϊόν ή όταν εισάγετε, υποβάλλετε ή επεξεργάζεστε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Όταν βρίσκεστε σε ασφαλή σελίδα το εικονίδιο του κλειδώματος εμφανίζεται στο κάτω μέρος του προγράμματος πλοήγησης (Web Browser).

Όλες οι παρεχόμενες ευαίσθητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες, μεταδίδονται, μέσω Secure Socket Layer (SSL 2048-bit) μορφή, κωδικοποιημένες στους παρόχους πληρωμών μας, οι οποίοι υποχρεούνται να κρατήσουν τις πληροφορίες αυτές εμπιστευτικές. Μετά από κάθε συναλλαγή, οι προσωπικές σας πληροφορίες (όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας κ.λ.π) δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές μας.

Επίσης, κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών και εκτός δικτύου, από σεβασμό στους πελάτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών μας, όχι μόνο οι ευαίσθητες που αναφέρονται παραπάνω, περιορίζονται στο χώρο των γραφείων μας. Μόνο υπάλληλοι που χρειάζονται πληροφορίες για την άσκηση συγκεκριμένου καθήκοντος όπως για παράδειγμα την τιμολόγηση έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα.

Τέλος, o διακομιστής (server) που αποθηκεύονται προσωπικά δεδομένα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον, σε κλειδωμένη εγκατάσταση.

Αποκάλυψη Πληροφοριών Σε Εξωτερικούς Παράγοντες

Δεν πουλάμε, ανταλλάσουμε ή μεταφέρουμε σε εξωτερικές ομάδες τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό δεν περιλαμβάνει αξιόπιστους τρίτους, οι οποίοι μας βοηθούν στη λειτουργία της ιστοσελίδα μας, τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων μας, ή την εξυπηρέτηση σας, εφόσον οι εν λόγω ομάδες συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές.

Αποποίηση ευθύνης σχετικά με δικαστικές κλητεύσεις και άλλα θέματα

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες εάν είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε σύμφωνα με το νόμο ή εμείς, καλόπιστα, θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία και κάθε νομική διαδικασία.
  • Την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της περιουσίας.
  • Την προστασία από την κατάχρηση ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας μας.
  • Την προστασία της προσωπικής ασφάλειας ή της περιουσίας των χρηστών μας ή του κοινού.

Σύνδεσμοι τρίτων

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες. Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις πολιτική απορρήτου που εφαρμόζεται από εκείνες τις ιστοσελίδες. Αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων έχουν ανεξάρτητη πολιτική απορρήτου. Συνεπώς, δεν έχουμε ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των δικτυακών τόπων. Από σεβασμό στους χρήστες μας, τους προτείνουμε να προχωρούν σε ανάγνωση της πολιτικής προστασίας δεδομένων κάθε μίας ιστοσελίδας που επισκέπτονται και συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων εφαρμόζεται μόνο στο www.BikeMall.gr.

Σχετικά με Skroutz Analytics:

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr.

Παραβιάσεις Κανόνων Ασφαλείας

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παραβίαση των κανόνων ασφαλείας που προκαλούνται από τρίτους ή για οποιαδήποτε ενέργεια τρίτων, οι οποίοι λαμβάνουν τις πληροφορίες.

Αλλαγές Στην Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή χωρίς να σας δίνεται σχετική ειδοποίηση. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από κάθε τέτοια τροποποίηση συνιστά τη συγκατάθεση και τη δέσμευση σας στους τροποποιημένους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Για αυτό το λόγο, σας συνιστούμε να επανεξετάζετε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Τα δικαιώματά σας

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας, σύμφωνα με τον GDPR, δηλαδή τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης στα δεδομένα σας, διόρθωσης ή διαγραφής αυτών και περιορισμού της επεξεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας σχετικά με τυχόν τηρούμενα από εμάς προσωπικά δεδομένα που σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως προς το Bikemall στο email info@bikemall.gr.

Σύμφωνα με το νέο Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων έχετε το δικαίωμα:

1. Πρόσβασης και Ενημέρωσης, δηλαδή να ενημερωθείτε από εμάς ποια δεδομένα σας έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει, για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε και τους αποδέκτες που αυτά έχουν διαβιβαστεί, ιδίως τους αποδέκτες σε τρίτες χώρες

2. Διόρθωσης, δηλαδή να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ή να συμπληρώσουμε τυχόν ελλιπείς ή εσφαλμένες πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά με εσάς,

3. Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας, δηλαδή να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την κατάρτιση προφίλ εάν κρίνετε ότι είναι ανακριβή τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και διατηρούμε ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά και προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας,

4.Φορητότητας, δηλαδή να μας ζητήσετε να λάβετε σε αντίγραφο τα δεδομένα σας που διατηρούμε ή/και να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας για λογαριασμό σας,

5. Διαγραφής, δηλαδή να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ήτοι στοιχεία και πληροφορίες που διατηρούμε, εάν θελήσετε να αποσύρετε την συναίνεσή σας για την διατήρηση και επεξεργασία τους από εμάς, σύμφωνα με τα ανωτέρω και φυσικά εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνη αρχή για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα είναι η Αρχή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τα στοιχεία επικοινωνίας της οποίας μπορείς να βρεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.dpa.gr/.

Αλλαγή & Διαγραφή Των Πληροφοριών Σας

Εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί να τροποποιήσει ή να διαγράψει τις προσωπικές του πληροφορίες μπορεί να το κάνει μέσω της σελίδας του Λογαριασμού του ή να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω.

Επικοινωνία μαζί μας

Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Τηλέφωνο 211 8004050

E-mail info@ΒikeΜall.gr

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!