Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

SCHWALBE ADDIX MTB ΓΟΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ

21/08/2019
από Bike Mall
SCHWALBE ADDIX MTB ΓΟΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ του Bikemall1

Από την άνοιξη του 2017, όλα τα ελαστικά MTB της Schwalbe έχουν μια έγχρωμη λωρίδα και τη λέξη ADDIX που είναι γραμμένη στα πλευρικά τους τοιχώματα. Λαμβάνουμε συχνά ερωτήσεις από τους πελάτες μας για το τι σημαίνει αυτό. Πρώτα απ 'όλα, το ADDIX αναφέρεται σε τέσσερις νέες ενώσεις από καουτσούκ κατασκευασμένες για συγκεκριμένους τύπους χρήσης, είτε πρόκειται για Cross Country, All Mountain, Trail, Enduro ή Downhill.

Σπρώξτε τον εαυτό σας στα όριά του και ζητήστε το μέγιστο από το ελαστικό σας. Όταν η πίεση και ο ανταγωνισμός είναι έντονα, φανερώνονται τα αληθινά χρώματα: περισσότερη πρόσφυση, περισσότερη ταχύτητα, περισσότερη διάρκεια ζωής.

ADDIX - η σύνθεση που αντικαθιστά τα ελαστικά της σειράς EVO προηγούμενης χρονιάς.


Με την τεχνολογία Addix, η Schwalbe προσφέρει σημαντικά βελτιωμένες λύσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με τη διάρκεια ζωής των ελαστικών και σηματοδοτεί ένα νέο επίπεδο απόδοσης, όχι μόνο σε αγωνιστική χρήση, αλλά και σε όλους τους κλάδους MTB και τις πολλές διαφορετικές απαιτήσεις τους.

Για τη σύνθεση Addix, η Schwalbe χρησιμοποιεί μια υπερσύγχρονη και εξαιρετικά ακριβή τεχνολογία ανάμιξης, η οποία δεν χρησιμοποιείται γενικά στη βιομηχανία ελαστικών ποδηλάτων. Η διαδικάσια ανάμιξης επιτρέπει έναν σχεδόν άπειρο αριθμό παραλλαγών παραμέτρων και με το νέο υλικό παραγωγής που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Addix, αυτό δημιουργεί εντελώς καινούργιους τύπους ελαστικών.

Τα νέα υλικά, ανάλογα με τον τρόπο ανάμιξης των υλικών κατασκευής τους δημιουργούν 4 διαφορετικές κατηγορίες ελαστικών.

Η γόμα ADDIX SPEED

Η γόμα Addix Speed είναι η σύνθεση για χρήση XC. Εδώ είναι η απάντηση για εκείνους που θα ήθελαν να πάνε ακόμα πιο γρήγορα. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που η Addix Speed αγαπά πραγματικά και αυτό είναι η ταχύτητα. Συνεπώς η αντίσταση κύλισης έχει μειωθεί δραματικά. Είναι χαμηλότερη από το προηγούμενο PaceStar, αλλά ταυτόχρονα το Addix Speed είναι πιο ανθεκτικό και με μεγαλύτερη ελαστικότητα.

XC Race

Η γόμα ADDIX SPEEDGRIP

Η γόμα Addix Speedgrip, η σύνθεση γενικής χρήσεως. Ιδανική για XC, AM και TRAIL. Η πλειοψηφία των ελαστικών της σειράς EVO υπάρχει σε έκδοση ADDIX SpeedGrip. Αντικαθιστά την προηγούμενη ένωση PaceStar, όπου η σημαντικότερη, αν και όχι η μόνη διαφορά, κατά την διάρκεια της εκτεταμένης χρήσης είναι η διάνυση μεγαλύτερης απόστασης και συνεπώς η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πολλά από τα πάντα: ταχύτητα, πρόσφηση και ανθεκτικότητα. Ο συνδυασμός και των τριών χαρακτηριστικών για την επίτευξη της τέλειας σύνθεσης είναι σχεδόν αδύνατο στη θεωρία, αλλά τώρα η Schwalbe το έχει ήδη κάνει με το Addix SpeedGrip!

XC / AM / TRAIL


Η γόμα ADDIX SOFT

Η γόμα Addix Soft είναι μια σύνθεση που γεφυρώνει πολλούς κλάδους. Συνδέει τον κόσμο του Enduro και του Downhill με την All-Mountain ποδηλασία. Εντυπωσιάζει επίσης όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα ελαστικά ADDIX. Μεγαλύτερη ταχύτητα: Soft στο μπροστινό μέρος, SpeedGrip στο πίσω μέρος. Ή περισσότερη απόσβεση: Ultra Soft στο μπροστινό μέρος, Soft στο πίσω.

Προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και παρέχει εντυπωσιακά καλή απόσβεση. Αυτή είναι η γόμα Addix Soft. Προσφέρει την τέλεια ισσοροπία μεταξύ των δυο. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτικά διασκεδαστική ποδηλασία και είναι σημαντικά πιο ανθεκτική από την προηγούμενη σύνθεση TrailStar.

Συμβουλή: Η Addix Soft είναι επίσης ιδανική για e-MTBs. Εδώ παίζουν πραγματικά τα πλεονεκτήματα της "μεγάλης απόσβεσης και ισχυρής πρόσφυσης" και λόγω των βελτιστοποιημένων ιδιοτήτων σε χαμηλές θερμοκρασίες το κάνει αυτό όλο το χρόνο!

ENDURO / DOWNHILL


Η γόμα ADDIX ULTRA SOFT

Η γόμα Addix Ultra Soft είναι προσανατολισμένη στη σκληρή χρήση του Enduro και του Downhill. Η εντυπωσιακά καλή απόσβεση έχει βελτιωθεί περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση VertStar, ενώ παράλληλα η Addix UltraSoft είναι κατάλληλη για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες λόγω των σημαντικά βελτιωμένων ιδιοτήτων σε χαμηλές θερμοκρασίες όπου η πρόσφυση και απόσβεση είναι δύσκολο να δημιουργηθούν.

Εξαιρετικά μαλακή για να αντιμετωπίσετε πολύ δύσκολες προκλήσεις. Η γόμα Addix UltraSoft πραγματικά κολλάει στο έδαφος και έχει σαν μόνο στόχο την μέγιστη απόσβεση και την μέγιστη πρόσφυση.

ENDURO / DOWNHILL

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!