Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Φίλτρα Φίλτρα

Πιάστρες Παντελονιού

002714
3.00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
002714, 2, OEM, Ποδηλατικές Πιάστρες
Σιδερένια αντανακλαστικά πιαστράκια παντελονιού θα κάνουν την ποδηλασία σας άνετη και εύκολη. Χαρακτηριστικά: Υλικό: Σιδερένια Χρώμα: Κίτρινο ασημί...
Άμεσα Διαθέσιμο

Πιάστρες Παντελονιού - Δεστρες Παντελονιού

Πιάστρες παντελονιού ποδηλάτου που σας βοηθούν να προστατεύσετε το παντελόνι σας από την αλυσίδα του ποδηλάτου σας.

Οι πιάστρες παντελονιού είναι μια χρήσιμη προσθήκη στον ποδηλατικό εξοπλισμό σας, καθώς βοηθούν στην αποφυγή ανεπιθύμητου αναβάτηματος του παντελονιού κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Αποτελούν ένα ελαστικό, ρυθμιζόμενο μέρος που τοποθετείται γύρω από το τελείωμα του παντελονιού και το κρατά σταθερό και συγκρατημένο κατά την οδήγηση.


Οι κύριοι τύποι δεστρες παντελονιου:

Λάστιχο Πιάστρες (Elastic Bands): Είναι ο πιο διαδεδομένος τύπος πιάστρας παντελονιού. Αποτελείται από μια ελαστική μπάντα που τυλίγεται γύρω από το τελείωμα του παντελονιού και εφαρμόζεται με ευκολία.


Κλείσιμο με Velcro (Velcro Straps): Αυτή η πιάστρα χρησιμοποιεί ένα λουρί Velcro για να σφίξει γύρω από το τελείωμα του παντελονιού, παρέχοντας σταθερότητα και εύκολη προσαρμογή.


Λάστιχο με Καρφιά (Snap Bands): Αυτή η πιάστρα χρησιμοποιεί ένα λάστιχο που είναι ενσωματωμένο με μεταλλικά καρφιά ή κλιπς, τα οποία κουμπώνουν γύρω από το παντελόνι για να το σφίξουν.


Πλαστικές Πιάστρες (Plastic Clips): Αυτές οι πιάστρες χρησιμοποιούν μια πλαστική κλωστή για να δέσουν το τελείωμα του παντελονιού, παρέχοντας ασφαλή στήριξη.


Επιλέξτε τον τύπο πιάστρας παντελονιού που σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και την άνεσή σας κατά την οδήγηση. Αξίζει επίσης να εξετάσετε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, καθώς καλά κατασκευασμένες πιάστρες παντελονιού θα διαρκέσουν για πολλές ποδηλατικές περιπέτειες.

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!