Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Κρανοσ Ποδηλατου - Κατηγορίες

20/02/2024
από ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ
Κρανοσ Ποδηλατου - Κατηγορίες του Bikemall1

ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα κρανη ποδηλατων μπορούν να κατηγοριοποιηθούν βάσει διαφόρων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του στυλ, της χρήσης και των επιπέδων προστασίας. Ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο της ποδηλατικής δραστηριότητας, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν το κράνο που τους ταιριάζει καλύτερα. Ορισμένες κύριες κατηγορίες κρανών ποδηλάτου περιλαμβάνουν:

Αυτά τα κράνη σχεδιάζονται για την οδήγηση σε οδούς και ασφάλτους. Είναι συνήθως ελαφριά και αεριζόμενα, με έμφαση στην αεροδυναμική για αποτελεσματική μείωση της αντίστασης του αέρα.

Αυτά τα κρανη ποδηλατων σχεδιάζονται για το ποδήλατο βουνού και προσφέρουν επιπλέον προστασία στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Έχουν συνήθως περισσότερη προστασία γύρω από τις κεφαλές και τις πλευρές, καθώς οι καταστάσεις στο βουνό είναι πιο απρόβλεπτες.

  • Ποδηλατικά Κράνη Πόλης (Urban/Commuter Bike Helmets):

Αυτά τα κράνη σχεδιάζονται για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη και την οδήγηση σε αστικά περιβάλλοντα. Συχνά διαθέτουν ενσωματωμένα φώτα, ανακλαστικά στοιχεία και άλλες λειτουργίες ασφαλείας.

  • Ποδηλατικά Κράνη Αναβάθμισης/Αγωνιστικά (Performance/ Racing Bike Helmets):

Αυτά τα κράνη σχεδιάζονται για αναβάθμιση και αγωνιστική χρήση σε πίστες και δρόμους. Είναι συνήθως ελαφριά, αεριζόμενα και έχουν εξειδικευμένη κατασκευή για μέγιστη απόδοση και άνεση.

Ενα παιδικο κρανοσ ποδηλατου σχεδιάζεται ειδικά για τους μικρούς αναβάτες και προσφέρει επαρκή προστασία και άνεση, συχνά με χρήση παιδικών θεμάτων και σχεδίων για να κάνουν την οδήγηση πιο διασκεδαστική.

Ενα κράνος Ποδηλάτου fullface είναι κυρίως κατάλληλο για ορεινή ποδηλασία αλλά μπορεί να φορέθεί σε κάθε περίπτωση από τον εκάστοτε ποδηλάτη.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία, το σημαντικότερο είναι να επιλέξετε ένα κράνοσ ποδηλάτου που ταιριάζει σωστά και προσφέρει την απαιτούμενη προστασία για τη δραστηριότητά σας.

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!