Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Κολαν Ποδηλατικα

19/02/2024
από ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ
Κολαν Ποδηλατικα του Bikemall1

Κολαν ποδηλατικα


Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το ποδήλατο είναι η απαραίτητη η αγορά ενός κολαν ποδηλασιασ. Τα κολαν ποδηλασιασ προστατεύουν τον αναβάτη από τα γδαρσίματα, το κρύο, φροντίζουν για το αεροδυναμικό σχήμα του αναβάτη πάνω στο ποδήλατο και βοηθούν σε μία πιο άνετη βόλτα.


Μη σκεφτείτε τo κόστος, σε λογικά πάντα πλαίσια, για την αγορά ενός καλού κολαν ποδηλασιασ. Μην προσπαθήσετε να σώσετε χρήματα αγοράζοντας κολαν ποδηλασιασ σας από ένα οποιοδήποτε κατάστημα. Αγοράστε το φωτάκι ή το υδροδοχείο πλάτης (αν και αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας) από καταστήματα που δεν εξειδικεύονται στα ποιοτικά ποδηλατικά προϊόντα, αν θέλετε να εξοικονομήστε χρήματα. Αγοράζοντας ένα φθηνό κολαν ποδηλατικο μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της λεκάνης αλλά και την περιοχή που θέλετε να λειτουργεί απρόσκοπτα (για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους), θα πληρώσετε πολύ περισσότερα σε γιατρούς και στο τέλος θα καταλήξετε να πληρώσετε για ένα καλό κολαν ποδηλατικο. Απλά θα έχετε πετάξει τα χρήματά σας, έστω και λίγα για ένα φθηνό κολαν ποδηλατικο, θα έχετε πληρώσει κάμποσες επισκέψεις στο γιατρό!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι και σχέδια που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Το μακρύ κολάν ποδηλάτου καλύπτει όλο το κάτω μέρος του σώματος μέχρι τους ααστράγαλους Συνήθως, τα περισσότερα έρχονται με τιράντες για καλύτερη εφαρμογή. Ένα καλό κολάν ποδηλάτου ξεχωρίζει όχι μόνο από την ποιότητα του υφάσματος του και το εσωτερικό μαξιλαράκι, αλλά και από τις ραφές του. Απαράβατος κανόνας που ισχύει και εδώ είναι το ότι πληρώνεις παίρνεις. Ενα καλό κολάν ποδηλατικό μπορεί να κρατήσει ακόμα και 5 ή 10 χρόνια. Τέλος στο κατάστημα μας θα βρεις μεγάλη ποικιλία σχεδιων για να διαλέξεις το κατάλληλο αντρικό ποδηλατικό κολάν ή και το κατάλληλο ποδηλατικο κολαν γυναικειο!


Οι επιλογές που έχετε για την προστασία των ποδιών και της λεκάνη είναι οι εξής:

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!