Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

AXA ΣΕΤ ΦΩΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ NITELINE T4-R ΜΕ USB 5011620 - Φώτα Ποδηλάτου στο bikemall1

Περάστε το ποντίκι σας από πάνω για μεγέθυνση.
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για πλήρη εικόνα.

5011620

AXA ΣΕΤ ΦΩΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ NITELINE T4-R ΜΕ USB 5011620

Για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για την διαθεσιμότητα και την κράτηση του Προϊόντος.

Τηλεφωνα Παραγγελιών : 211 8004050

 
26.95
(Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
TBI Bank
Oem1 Φώτα Ποδηλάτου Σετ
Άμεσα Διαθέσιμο
Αποστολή με Courier (ή Μεταφορική για ογκώδη αντικείμενα) - €3.00 >> Υπολογισμός Μεταφορικών
+

Σετ φώτα ποδηλάτου Niteline T4-R της AXA που φορτίζουν με USB (καλώδιο συμπεριλαμβάνεται). Μπροστινό φως 1 LED, 5 ωρών και πίσω φως 4 LED, 6 ωρών.


Με 4 τρόπους λειτουργίας:

Μπροστινό φως 1 LED: σταθερό φως μεσαίο / σταθερό φως έντονο / φως που αναβοσβήνει μεσαίο / φως που αναβοσβήνει έντονο

Πίσω φως 4 LED: σταθερό φως χαμηλής έντασης / σταθερό φως έντονο / χαμηλής έντασης φλας / ψηλής έντασης φως που αναβοσβήνει

*Όταν τα φώτα ανοίγουν επανέρχονται στον τελευταίο τρόπο λειτουργίας που είχαν μπει πριν κλείσουν.

Με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας: όταν η μπαταρία βρίσκεται από 20% και κάτω, θα ανάψει μια φωτεινή ένδειξη. Για το μπροστινό φως η ένδειξη αυτή βρίσκεται στο κουμπί ενεργοποίησης. Στο πίσω φως η φωτεινή ένδειξη βρίσκεται πισω από το γυάλινο κόκκινο φακό στην απέναντι πλευρά της θύρας φόρτισης usb.


Φόρτιση μπαταρίας USB: Τα φώτα έχουν θύρα φόρτισης usb που βρίσκεται στην κάτω πλευρά τους. Τραβήξτε για να ανοίξετε το κάλυμμα της θύρας και συνδέστε το καλώδιο με το βύσμα. Συνδέστε την άλλη άκρη του καλωδίου usb με μια πηγή ρεύματος όπως ένας υπολογιστής ή μια πρίζα usb. Πιέστε και σφραγίστε κατά το κλείσιμο της usb θύρας σωστά για να διασφαλίσετε ότι δε θα μπει σκόνη ή ρύποι στο εσωτερικό.


Για να σιγουρευτείτε ότι τα φώτα φορτίζουν, ψάξτε για την πράσινη φωτεινή ένδειξη στο κουμπί ενεργοποίησης (μπροστινό φως) και πίσω από το γυάλινο κόκκινο φακό στην απέναντι πλευρά του κουμπιού ενεργοποίησης (για το πίσω φως). Όταν φορτίσουν εντελώς, η φωτεινή ένδειξη θα σβήσει.


Οδηγίες τοποθέτησης:


Μπροστινό φως: Χωρίστε το φως και το στήριγμα πιέζοντας το μοχλό που βρίσκεται κάτω από την κεφαλή του φωτός. Καθώς πιέζετε προς τα κάτω, τραβήξτε το φως προς το μέρος της βάσης μέχρι να βγει. Τοποθετήστε το στήριγμα στο τιμόνι, τυλίγοντας γύρω του το λαστιχένιο λουρί και σφίξτε το βάζοντας τη θηλιά στην τρύπα που χρειάζεται για να εφαρμόζει σωστά. Για να τοποθετήσετε το φως, πιέστε το μοχλό στο στήριγμα και σύρετε τη βάση στήριξης ξεκινώντας από την πίσω πλευρά του φωτός πρώτα. Κάντε ένα τεστ για να σιγουρευτείτε ότι το φως είναι τοποθετημένο στην γωνία που θέλετε. Η τοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται με τρόπο ώστε η δέσμη του φωτός να κατευθύνεται στο έδαφος.

Για να αφαιρέσετε το φως, πιέστε το μοχλό στο πλαϊνό μέρος και μετακινήστε το φως προς τα μπροστά.

Πίσω φως: Τυλίξτε το λαστιχένιο λουρί γύρω από το σημείο τοποθέτησης και σφίξτε το με τη χρήση του κλιπ για να ασφαλίσετε το φως σε σταθερή θέση. Βεβαιωθείτε ότι το κλιπ (γάντζος) κοιτάει προς τα πάνω ή το πλάι. Κάντε ένα τεστ για να σιγουρευτείτε ότι το φως βρίσκεται στην επιθυμητή γωνία. Η τοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται με τρόπο ώστε η δέσμη του φωτός να κατευθύνεται στο έδαφος.

Χαρακτηριστικά:

 • Τύπος: Σετ φανάρια
 • Λειτουργίες: 4
 • Ένδειξη μπαταρίας
 • Φόρτιση USB
 • Χρώμα: Μαύρο


No.:
5011620
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
OEM
ΜΠΑΤΑΡΙΑ:
 • Φόρτιση USB
ΤΥΠΟΣ:
 • Φώτα Ποδηλάτου Σετ
ΧΡΩΜΑ:
 • Μαύρο
Εταιρεία Μεταφορών Πληροφορίες Κόστος Αποστολής Χρόνοι παράδοσης
Αποστολή με Courier (ή Μεταφορική για ογκώδη αντικείμενα)

Σχετικά με τους τρόπους αποστολής παρακαλώ διαβάστε [εδώ]

3.00
Παραλαβή από το Γραφείο 0.00 Πανόρμου 21 Αιγάλεω Τκ 12242. Δευτέρα-Παρασκευή 9.30π.μ -17.00 μ.μ. - Σας ενημερώνουμε όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή με mail / sms.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

 1. Να συμπληρώσεις μία "Φόρμα Επιστροφής" όπου και να καταγράψεις το αίτημα σου για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων. Για να κατεβάσεις τη Φόρμα πάτησε [εδώ]
 2. Να αποστείλεις τη συμπληρωμένη "Φόρμα Επιστροφής" με email στο info@bikemall.gr
 3. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος απαραίτητη είναι η αποστολή φωτογραφίας η οποία θα πρέπει να επισυνάπτεται στο email που θα στείλεις.
 4. Μετά την αποστολή του e mail θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
 5. Αντίγραφο της φόρμας επιστροφής θα πρέπει να στείλεις μαζί με το προϊόν που θα επιστρέψεις μέσω courier σε περίπτωση αλλαγής η αντικατάστασης.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Για να δείτε τι εγγύηση παρέχεται στα ποδήλατα αλλά και στα αξεσουάρ από τους επίσημους κατασκευαστές, πατήστε εδώ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Για να δείτε τα δικαιολογητικά εγγύησης των προϊόντων πατήστε εδώ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!