Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

SIGMA ΦΑΝΑΡΙ LED ΟΠΙΣΘΙΟ BUSTER RL 80 15500 - Φώτα Ποδηλάτου στο bikemall1

Περάστε το ποντίκι σας από πάνω για μεγέθυνση.
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για πλήρη εικόνα.

040562
4016224155002

SIGMA ΦΑΝΑΡΙ LED ΟΠΙΣΘΙΟ BUSTER RL 80 15500

Για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για την διαθεσιμότητα και την κράτηση του Προϊόντος.

Τηλεφωνα Παραγγελιών : 211 8004050

 
20.00
(Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
TBI Bank
Sigma1 Φώτα Ποδηλάτου Οπίσθια
Άμεσα Διαθέσιμο
Αποστολή με Courier (ή Μεταφορική για ογκώδη αντικείμενα) - €3.00 >> Υπολογισμός Μεταφορικών
+
Πλήρης ισχύς, μεγάλος χρόνος καύσης ή ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στη λειτουργία φλας; Το BUSTER RL 80 σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές λειτουργίες – παρέχοντας το σωστό για κάθε περίσταση!

Συμπαγές και ελαφρύ, με εξαιρετική ισχύ: Το BUSTER RL 80 είναι ο καθολικός σας σύντροφος ταξιδιού για κάθε περίσταση. Είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο δάσος, τα 80 lumens και η εμβέλεια 1.500 μέτρων διασφαλίζουν ότι δεν θα σας παραβλέψουν ποτέ. Το πίσω φως που λειτουργεί με μπαταρία έχει πέντε διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού και μπορεί να λειτουργήσει έως και 12 ώρες. Η ορατότητα είναι ασφάλεια, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από τις λειτουργίες φλας για την ημέρα και τη νύχτα.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ FLASH ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το BUSTER RL 80 είναι εξοπλισμένο με τρεις πρόσθετες λειτουργίες φλας που κάνουν τη βόλτα σας ακόμα πιο ασφαλή, μέρα και νύχτα. Το Day Flash με τα δύο παλλόμενα κόκκινα LED διαρκεί 4,5 ώρες, τραβώντας την προσοχή στον ποδηλάτη. Στη λειτουργία Night Flashing, το πίσω φως USB μπορεί να συνεχίσει να αναβοσβήνει για 6,5 ώρες. Για μεγαλύτερες διαδρομές, η λειτουργία Eco Flash παρέχει πρόσθετη ορατότητα στην οδική κυκλοφορία για έως και 12 ώρες.

ΒΟΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

Η λειτουργία μνήμης διασφαλίζει ότι το BUSTER RL 80 ανάβει πάντα ξανά στη λειτουργία που βρισκόταν όταν ήταν απενεργοποιημένο. Αυτή η πρακτική δυνατότητα καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να ξεκινήσει γρήγορα.


Το BUSTER RL 80 διασφαλίζει ότι σας φαίνεται ακόμη και από το πλάι. Το πίσω φως έχει γωνία ακτινοβολίας 240 μοιρών, κάνοντας σας ακόμα πιο ορατή. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, ειδικά στην κίνηση της πόλης.


ΙΣΧΥΡΟ ΜΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Το BUSTER RL 80 διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου και επαναφορτίζεται μέσω της θύρας USB-C. Αυτό όχι μόνο εξαλείφει τις κουραστικές αλλαγές της μπαταρίας, αλλά εξοικονομεί και πόρους, καθιστώντας το φως βιώσιμο. Το πίσω φως δεν χρειάζεται περισσότερο από δύο ώρες για να φορτιστεί πλήρως.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Ένα σύντομο πάτημα στο κουμπί λειτουργίας σάς δείχνει πόση ισχύ έχει ακόμα το BUSTER RL 80 σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβείτε σε μια λειτουργία φωτισμού με μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, εάν χρειάζεται. Η ένδειξη μπαταρίας έχει τρία επίπεδα. Αυτό σας δίνει τη σιγουριά ανά πάσα στιγμή ότι έχετε αρκετή δύναμη για να επιστρέψετε στο σπίτι.


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Ιδιαίτερα πρακτικό: Δεν χρειάζεστε εργαλεία για να τοποθετήσετε το BUSTER RL 80. Ο ιμάντας σιλικόνης κάνει την τοποθέτησή του σε όλους τους κοινούς στύλους του καθίσματος εύκολη και γρήγορη (μόλις δευτερόλεπτα).


ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Το BUSTER RL 80 είναι ανθεκτικό στο πιτσίλισμα νερού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IPX4, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί μια νεροποντή χωρίς πρόβλημα. Το πίσω φως που λειτουργεί με μπαταρία είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος σε κάθε είδους καιρό.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μπορείτε να ανάψετε το φως με διπλό κλικ. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε το BUSTER RL 80 στη φανέλα ή στο σακίδιο σας χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να το ενεργοποιήσετε ξανά κατά λάθος. Ένα παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί On/Off, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει εύκολα ακόμα και όταν φοράτε γάντια, κλείνει ξανά τη συσκευή.



FEATURES & FUNCTIONS

GENERAL (LIGHTINGS)
Visibility range1500 m
Run time2 h in High mode, 7 h in Low mode, 4.5 h in Day flashing mode, 6.5 h in Night flashing mode, 12 h in Eco flashing mode
Charge time2 h
Charge indicatorThree-stage battery indicator
Integrated charge functionUSB-C charge function
Lighting modesFive modes: High (25 lm), Low (5 lm), Day flashing (80 lm), Night flashing (15 lm), Eco flashing (5 lm)
Light battery statusShort button press shows the battery status
ModeMode memory function
Splash resistantIn accordance with IPX4
Tool-free mountingwith flexible silicone mount
Weight29 g (incl. bracket)
Angle optics240 degree wide angle optics






No.:
15500
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
SIGMA
ΜΠΑΤΑΡΙΑ:
  • Φόρτιση USB
ΤΥΠΟΣ:
  • Φώτα Ποδηλάτου Οπίσθια
ΧΡΩΜΑ:
  • Μαύρο Κόκκινο
Εταιρεία Μεταφορών Πληροφορίες Κόστος Αποστολής Χρόνοι παράδοσης
Αποστολή με Courier (ή Μεταφορική για ογκώδη αντικείμενα)

Σχετικά με τους τρόπους αποστολής παρακαλώ διαβάστε [εδώ]

3.00
Παραλαβή από το Γραφείο 0.00 Πανόρμου 21 Αιγάλεω Τκ 12242. Δευτέρα-Παρασκευή 9.30π.μ -17.00 μ.μ. - Σας ενημερώνουμε όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή με mail / sms.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

  1. Να συμπληρώσεις μία "Φόρμα Επιστροφής" όπου και να καταγράψεις το αίτημα σου για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων. Για να κατεβάσεις τη Φόρμα πάτησε [εδώ]
  2. Να αποστείλεις τη συμπληρωμένη "Φόρμα Επιστροφής" με email στο info@bikemall.gr
  3. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος απαραίτητη είναι η αποστολή φωτογραφίας η οποία θα πρέπει να επισυνάπτεται στο email που θα στείλεις.
  4. Μετά την αποστολή του e mail θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
  5. Αντίγραφο της φόρμας επιστροφής θα πρέπει να στείλεις μαζί με το προϊόν που θα επιστρέψεις μέσω courier σε περίπτωση αλλαγής η αντικατάστασης.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Για να δείτε τι εγγύηση παρέχεται στα ποδήλατα αλλά και στα αξεσουάρ από τους επίσημους κατασκευαστές, πατήστε εδώ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Για να δείτε τα δικαιολογητικά εγγύησης των προϊόντων πατήστε εδώ

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!