Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Φίλτρα Φίλτρα

Γιλέκα Ποδηλασίας

73-11108
30.00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
73-11108, 1, CUBE, One Size, Ποδηλατικό Γιλέκο, Fluo Κίτρινο, Κίτρινο
Κίτρινο ύφασμα και μια all-over ανακλαστική εκτύπωση. Το γιλέκο ασφαλείας της Cube έχει σχεδιαστεί μόνο για ένα πράγμα: για να σας κρατήσει ορατούς στην...
Άμεσα Διαθέσιμο

Γιλέκα Ποδηλασίας - Ανακλαστικά γιλεκα

Γιλέκα ποδηλασίας με αυτοκόλλητα αντανάκλασης φωτός. Διάλεξε το κατάλληλο γιλέκο ποδηλάτου για να ταξιδεύεις ζεστός και ασφαλής!


Τα αντανακλαστικά γιλέκα ποδηλασίας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τους ποδηλάτες, ειδικά για την ασφάλεια τους κατά τη νυχτερινή ή χαμηλοφωτισμένη οδήγηση. Αυτά τα γιλέκα είναι σχεδιασμένα με αντανακλαστικά υλικά που επιτρέπουν στους οδηγούς αυτοκινήτων να αντιληφθούν εύκολα την παρουσία του ποδηλάτη.


Κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός αντανακλαστικού γιλέκου ποδηλασίας περιλαμβάνουν:


Ελαφρύ Βάρος: Το γιλέκο πρέπει να είναι ελαφρύ και άνετο για να μην περιορίζει την κίνηση κατά την οδήγηση.


Αναπνεύσιμο Υλικό: Επιλέξτε ένα γιλέκο με αναπνεύσιμο ύφασμα που θα επιτρέπει στο σώμα σας να αναπνέει και να διατηρεί την άνεσή σας.


Ρυθμιζόμενη Εφαρμογή: Το γιλέκο πρέπει να έχει ρυθμιζόμενους ιμάντες ή ελαστικά τμήματα που θα επιτρέπουν να προσαρμόζεται στο σώμα σας.


Μεγέθη: Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς για να εξασφαλίσετε άνεση και καλή εφαρμογή.


Κομψός Σχεδιασμός: Ενώ η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα γιλέκο με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό.


Επιλέγοντας ένα καλό αντανακλαστικό γιλέκο ποδηλασίας, μπορείτε να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας κατά την οδήγηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή νυχτερινές διαδρομές.

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!