Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Φίλτρα Φίλτρα

Ποδηλατα Πολης

044646
264.00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
044646, 2, DINO, Ποδήλατα Πόλης/Trekking, V-brake, Hi-Ten Steel, Άσπρο, Γυναικείο, 28, Άσπρο
Γυναικείο ποδήλατο πόλης με 6 ταχύτητες από την Dino και τροχούς 28". Διαθέτει ανθεκτικό σκελετό εύκολης πρόσβασης από ατσάλι, σχάρες εμπρός και πίσω για...
Άμεσα Διαθέσιμο

Ποδηλατα Πολης

Τα ποδήλατα πόλης είναι σχεδιασμένα ειδικά για τη μετακίνηση στην πόλη και την καθημερινή χρήση. Έχουν συνήθως άνετη στάση οδήγησης, ανθεκτική κατασκευή και ποικίλα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για την αστική μετακίνηση. Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχουν τα ποδήλατα πόλης:

Στιβαρή κατασκευή: Τα ποδήλατα πόλης συνήθως έχουν στιβαρό πλαίσιο και ανθεκτικά εξαρτήματα που μπορούν να αντέξουν την καθημερινή χρήση και τις ανώμαλες επιφάνειες των αστικών δρόμων.
Αναβαθμισμένη Άνεση: Τα ποδήλατα πόλης συνήθως διαθέτουν άνετη σέλα, εργονομικά λαβήσεις τιμονιού και ενσωματωμένα αναρτήσεις για μια ομαλή και άνετη οδήγηση.
Αξεσουάρ: Πολλά ποδήλατα πόλης έχουν αξεσουάρ όπως φωτισμό, φρένα στάσης, σκαμπό, φορτιστή για κινητά τηλέφωνα, σχάρες αποσκευών και προστατευτικούς κάλυμματα αλυσίδας για πρόσθετη λειτουργικότητα και ασφάλεια.
Ευελιξία: Τα ποδήλατα πόλης είναι συνήθως ευέλικτα και προσαρμοσμένα για ποικίλες χρήσεις, από την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη μέχρι τις βόλτες στο πάρκο ή τις βόλτες με την οικογένεια.
Ασφάλεια: Ορισμένα ποδήλατα πόλης διαθέτουν ενσωματωμένους μηχανισμούς ασφαλείας, όπως κλειδαριά στο πλαίσιο ή σύστημα ασφαλείας για να αποτρέψουν την κλοπή.

Επιλέγοντας ένα ποδήλατο πόλης, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη τις προσωπικές σου ανάγκες και προτιμήσεις, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να χρησιμοποιήσεις το ποδήλατο στο καθημερινό σου περιβάλλον.

Ποδηλατα πολης με καλαθι και φτερά.

Μπορείτε να προσθεσετε σε ολα τα ποδήλατα πολης λασπωτηες και φτερα, καθρέπτες αλλά και πολλά άλλα αξεσουαρ.

Γυναικεία Ποδηλατα Πόλης

Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες είναι τα γυναικεία ποδήλατα πόλης με σκελετό χαμληλής εισόδου για γυναίκες.

[ ποδηλατα πολησ γυναικεια ]


Δείτε την τεράστια γκάμα μας και επικοινωνείστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.


minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!