Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Athens Bike Festival 2024 - Bikemall

05/03/2024
από ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ
Athens Bike Festival 2024 - Bikemall του Bikemall1

Γνωρίστε μας μέσα από το Athens Bike festival


Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ

Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου κλείνει φέτος 10 χρόνια και μας καλεί να το γιορτάσουμε!

12,13,14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, η μοναδική έκθεση για το ποδήλατο στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και μας καλεί να το γιορτάσουμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πιο φρέσκια διοργάνωση!

Για τρεις ημέρες, 12 -14 Απριλίου 2024, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, θα φιλοξενήσει μια σειρά δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο για όλους και όλες!

Με τη στήριξη της ΔΕΗ, η φετινή διοργάνωση ανανεώνεται, εξελίσσεται και δυναμώνει μαζί́ με το ποδήλατο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης.

Κάνω κι εγώ ποδήλατο

Φίλοι του ποδηλάτου και όχι μόνο, ενδιαφερόμενοι για τρόπους εναλλακτικής, βιώσιμης μετακίνησης, παιδιά́, αθλητές και ερασιτέχνες ποδηλάτες - όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή́ του, είναι καλεσμένοι στην τριήμερη αυτή γιορτή.

Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου

Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, ποδηλατικός τουρισμός αλλά́ και πολλές παράλληλες δραστηριότητες, θα πρωταγωνιστήσουν στο 10ο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.

Ποδήλατα δρόμου, Gravel, mountain bikes, ποδήλατα πόλης αλλά και ποδήλατα με ηλεκτρική́ υποβοήθηση, θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να τα ανακαλύψουν αλλά και να τα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες.

Οι μελλοντικοί ποδηλάτες

Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν αλλά και να μάθουν ποδήλατο στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας με πολλά αναμνηστικά δώρα.

Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ υλοποιείται και φέτος με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Η κορυφαία εταιρεία ενέργειας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον, στηρίζει το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και το προωθούν ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης.

Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου σας περιμένει να τον ανακαλύψετε, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο κέντρο της Αθήνας: εύκολη πρόσβαση, άνετος χώρος και φυσικά ασφαλές parking ποδηλάτων – ίσως το μεγαλύτερο που στήνεται, κάθε χρόνια, σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα.

Επισκεφθείτε το www.bikefestival.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα, τις παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις του φετινού Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ που αναμένεται να κάνει τους… τροχούς του ποδηλάτου να κυλήσουν ακόμα πιο γρήγορα!

https://www.bikefestival.gr/

https://www.facebook.com/AthensBikeFestival/

https://www.instagram.com/athensbikefestival

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!