Δωρεάν Μεταφορικά! Για παραγγελίες άνω των 100.00 € Δωρεάν Μεταφορικά Bikemall

Ακύρωση Παραγγελίας - Επιστροφές

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

  1. Να συμπληρώσετε μία "Φόρμα Επιστροφής" όπου και να καταγράψετε το αίτημα σας για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων. [Για να κατεβάσετε τη Φόρμα πατήστε εδώ]
  2. Να αποστείλετε τη συμπληρωμένη "Φόρμα Επιστροφής" με email στο info@bikemall.gr.
  3. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος απαραίτητη είναι η αποστολή φωτογραφίας η οποία θα πρέπει να επισυνάπτεται στο email που θα στείλετε μαζί με την φόρμα επιστροφών.
  4. Μετά την αποστολή του e mail θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
  5. Αντίγραφο της φόρμας επιστροφής θα πρέπει να στείλετε μαζί με το προϊόν που θα επιστρέψετε μέσω courier σε περίπτωση αλλαγής η αντικατάστασης.

Στην περίπτωση που μετανιώσατε για κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε ή κάνατε λάθος στην παραγγελία που διαπιστώσατε εκ των υστέρων, η ακύρωση γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχει ήδη αποσταλεί σε εσάς, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Εάν προβείτε σε ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας και πριν την παράδοσή της, επιβαρύνεστε με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς.

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφών/ ακύρωσης παραγγελίας

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε με πίστωση του λογαριασμού σας από τον οποίο έγινε η πληρωμή, είτε με πίστωση της πιστωτικής κάρτας την οποία χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.

Λόγω τραπεζικών διαδικασιών και καθυστερήσεων, το bikemall.gr δεν μπορεί να δεσμευτεί για ολοκλήρωση της επιστροφής σε λιγότερο από 5 εργάσιμες ημέρες.

Δεσμευόμαστε ωστόσο να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα πρέπει να μας στείλετε μέσω e mail το iban του λογαριασμού σας καθώς και την τράπεζα σας μαζί με το όνομα του δικαιούχου προκειμένου να πιστώσουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Εάν η τράπεζα σας δεν είναι ALPHA BANK ή EUROBANK σας ενημερώνουμε ότι θα χρεωθείτε με 2 ευρώ έξοδα διακίνησης χρημάτων. Τέλος εάν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα τότε θα πιστωθούν τα χρήματα στην κάρτα σας.

*** Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε συναρμολογήμενο ποδήλατο οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές, διότι το προϊόν έχει ανοιχτεί και έχει συναρμολογηθεί για εσάς.

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.