Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Φίλτρα Φίλτρα

Προπονητήρια

  • - 15%
042974
739.00 870.00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Χαμηλότερη Τιμή τις
τελευταίες 30 ημέρες: €739.00
042974, 2, MAGENE, Προπονητήριο, Μαύρο, Μαύρο
Το έξυπνο προπονητήριο T300, η 3η γενιά προπονητηρίων ποδηλάτων υψηλών επιδόσεων Magene, έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς ποδηλάτες. Υιοθετώντας...
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  • - 15%
039421
524.00 620.00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Χαμηλότερη Τιμή τις
τελευταίες 30 ημέρες: €524.00
039421, 2, MAGENE, Προπονητήριο, Μαύρο, Μαύρο
Η καλύτερη value for money επιλογή σε smart προπονητήριο με πλήρη χαρακτηριστικά Το smart trainer T200, ακολουθώντας την κλασική σχεδίαση της σειράς...
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

  • - 22%
039420
324.00 416.00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Χαμηλότερη Τιμή τις
τελευταίες 30 ημέρες: €324.00
039420, 2, MAGENE, Προπονητήριο, Μαύρο, Μαύρο
Ιδανική επιλογή αν αρχίζετε την εσωτερική ποδηλασία, σε πολυ ανταγωνιστική τιμή. Διπλώνει για να μεταφέρεται και να αποθηκέυεται εύκολα και γρήγορα....
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Αγοράστε ένα προπονητήριο ποδηλάτου και χρησιμοποιείστε το ποδήλατο σας σαν σταθερό ποδήλατο γυμναστικής.

Ένα προπονητήριο ποδηλάτου είναι μια συσκευή που επιτρέπει στους αναβάτες να προπονούνται εντός των τειχών του σπιτιού τους. Συνήθως αποτελείται από έναν μηχανισμό που εφαρμόζει αντίσταση στον ποδηλάτη καθώς αυτός πετά. Οι προπονητήριοι ποδηλάτου είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για αναβάτες που θέλουν να προπονούνται εντός του σπιτιού τους, ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την οδήγηση έξω. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσαρμογή της εντάσεως της προπόνησης και για προετοιμασία πριν από αγώνες ή εκδηλώσεις. Ορισμένοι προπονητήριοι ποδηλάτου παρέχουν επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με εφαρμογές ή λογισμικό προπόνησης που παρέχουν πληροφορίες για την απόδοση και την πρόοδο του αναβάτη.

Τα προπονητήρια ποδηλάτου:

Είναι εγκαταστάσεις ή προγράμματα που προσφέρουν εκπαίδευση, καθοδήγηση και εξατομικευμένη προπόνηση για ποδηλατικούς αθλητές σε όλα τα επίπεδα επιδεξιότητας και φυσικής κατάστασης. Αυτά τα προπονητήρια μπορούν να παρέχουν μια ποικιλία υπηρεσιών και προγραμμάτων για να βοηθήσουν τους αθλητές να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, να αυξήσουν την απόδοσή τους και να επιτύχουν τους αθλητικούς τους στόχους. Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που συνήθως περιλαμβάνουν τα προπονητήρια ποδηλάτου:

Εξειδικευμένες Προπονητικές Συνεδρίες: Ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες προπόνησης με εκπαιδευτές ποδηλασίας που παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές για τη βελτίωση της τεχνικής οδήγησης, της αντοχής και της δύναμης.
Προπονητικά Προγράμματα: Προπονητικά προγράμματα σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την αντοχή, τη δύναμη, την ταχύτητα, την τεχνική και άλλες απαιτούμενες δεξιότητες για διάφορες μορφές ποδηλασίας, όπως οδική, βουνού, αγώνες αντοχής κ.λπ.
Αξιολόγηση Αθλητικής Απόδοσης: Αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης, της τεχνικής οδήγησης και της απόδοσης του αθλητή, προκειμένου να καθοριστούν προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης.
Συμβουλές Διατροφής και Συμπληρωμάτων: Συμβουλές για διατροφή και συμπληρώματα που συνδυάζουν τις ανάγκες του αθλητή και των ποδηλατικών του στόχων.
Τεχνική Εκπαίδευση και Οδήγηση: Συμβουλές για βελτίωση της τεχνικής οδήγησης, της στάσης πάνω στο ποδήλατο, των καμπυλών, της κλίσης και άλλων σημαντικών τεχνικών πτυχών.
Ανάλυση Δεδομένων και Στατιστικών: Χρήση τεχνολογιών και εργαλείων για την ανάλυση δεδομένων από ποδηλατικές δραστηριότητες για τη βελτίωση της απόδοσης.
Τα προπονητήρια ποδηλάτου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία προπόνησης και ανάπτυξη

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!