Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Φίλτρα Φίλτρα

Κάλυμμα(Κουκούλα) Ποδηλάτου

70-00022
012527014484
27.00 (Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
70-00022, 1, CYCLEOPS, Κάλυμμα Ποδηλάτου, Μαύρο
Διατηρεί τον ιδρώτα κατά την διάρκεια της προπόνησης μακριά από το πλαίσιο του ποδηλάτου σας. Περιλαμβάνεται ενσωματωμένη θήκη κινητού τηλεφώνου....
Άμεσα Διαθέσιμο

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Κουκούλα ποδηλάτου για την προστασία του ποδηλάτου σας από τον ήλιο την υγρασία και την βροχή.


Οι κουκούλες ποδηλάτου είναι αξεσουάρ που σχεδιάζονται ειδικά για ποδηλάτες προκειμένου να προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες και να βελτιώνουν την άνεση κατά την οδήγηση. Ανάλογα με το είδος των καιρικών συνθηκών και τις προτιμήσεις του αναβάτη, υπάρχουν διάφορα είδη κουκουλών ποδηλάτου. Ορισμένα δημοφιλή είδη κουκουλών ποδηλάτου περιλαμβάνουν:

Κουκούλες ποδηλάτου - είδη

Κουκούλες Αντηλιακές: Αυτές οι κουκούλες προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου και παρέχουν σκιά και δροσιά κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Αδιάβροχες Κουκούλες: Αυτές οι κουκούλες κρατούν τον αναβάτη στεγνό και ζεστό κατά τη διάρκεια της βροχής ή της υγρασίας.
Θερμοκρατούμενες Κουκούλες: Κατάλληλες για τις πιο κρύες μέρες, αυτές οι κουκούλες διατηρούν τον αναβάτη ζεστό με ενσωματωμένα θερμαντικά στοιχεία.
Αντιανεμικές Κουκούλες: Προστατεύουν από τον άνεμο και τη δροσιά, βελτιώνοντας την αεροδυναμική και διατηρώντας τον αναβάτη ζεστό.
Πολυλειτουργικές Κουκούλες: Ορισμένες κουκούλες σχεδιάζονται για πολλαπλές χρήσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντιανεμικές, αδιάβροχες ή θερμοκρατούμενες κουκούλες, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι κουκούλες ποδηλάτου είναι συνήθως ελαφριές, διαπνέουσες και εύκολες στη μεταφορά, καθιστώντας τις ιδανικές για κάθε είδος ποδηλασίας και καιρικές συνθήκες.

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!