Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

AIROLUBE ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΜΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 200ml 51743 - Καθαριστικά στο bikemall1

Περάστε το ποντίκι σας από πάνω για μεγέθυνση.
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για πλήρη εικόνα.

51743

AIROLUBE ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΜΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 200ml 51743

Για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για την διαθεσιμότητα και την κράτηση του Προϊόντος.

Τηλεφωνα Παραγγελιών : 211 8004050

 
11.00
(Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
TBI Bank
AIROLUBE1 Καθαριστικό Ποδηλάτου
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Αποστολή με Courier (ή Μεταφορική για ογκώδη αντικείμενα) - €3.00 >> Υπολογισμός Μεταφορικών
+

Το Airolube Anti Odor Gear Resfresher είναι μια προβιοτική και φυτική φόρμουλα για να αναζωογονεί τα ρούχα και τον αθλητικό εξοπλισμό σας.

Έχει αναπτυχθεί ειδικά για όλους τους τύπους αθλητικού εξοπλισμού που είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαροί και φρέσκοι, για παράδειγμα επειδή δεν είναι κατάλληλοι για το πλυντήριο. Αυτό το φυσικό άρωμα εξαλείφει τις άσχημες οσμές και αφήνει ένα διακριτικό άρωμα λεβάντας. Για παράδειγμα, η φόρμουλα είναι κατάλληλη για γάντια, παπούτσια, προστατευτικά σώματος και κράνη.


Όπως όλα τα άλλα προϊόντα Airolube, το Anti Odor Gear Refresher είναι βιοδιασπώμενο. Η συσκευασία είναι επίσης πλήρως ανακυκλώσιμη.

Το Airolube τροφοδοτείται από τον αέρα. Ένας ειδικός θάλαμος πίεσης αέρα στη συσκευασία διασφαλίζει ότι το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στην επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί με 1 πάτημα ενός κουμπιού. Δεν έχει σημασία πώς κρατιέται το μπουκάλι. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά δοχεία ψεκασμού, μια συσκευασία Airolube μπορεί να μετακινηθεί και να χρησιμοποιηθεί σε 360 μοίρες. Εκτός όμως από την ευκολία χρήσης, η συσκευασία πίεσης Airolube Air έχει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Παραδοσιακά δοχεία αεροζόλ αναμιγνύουν το προϊόν με προωθητικό. Αυτή η πίεση διασφαλίζει ότι η φόρμουλα βγαίνει από το αεροζόλ με το πάτημα ενός κουμπιού. Ωστόσο, το προϊόν παραμένει πάντα πίσω στη συσκευασία, οπότε η πίεση δεν είναι πλέον αρκετά υψηλή για να πιέσει το τελευταίο προϊόν από τη φιάλη. Τι μένει πίσω: 20% πληρωμένο προϊόν που είναι άχρηστο και επομένως καταλήγει στα απόβλητα. Επειδή τα αερολύματα Airolube έχουν τον δικό τους θάλαμο πίεσης, το 99,9% του προϊόντος στη συσκευασία μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί.

Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι τα προωθητικά οδηγούν σε κινδύνους για την υγεία και βλάβες στο περιβάλλον. Το μείγμα ενός προϊόντος αναμεμειγμένο με προωθητικά όπως προπάνιο ή βουτάνιο είναι επικίνδυνο για εισπνοή. Φαίνεται επίσης ότι οι εκπομπές ενός παραδοσιακού αερολύματος σε σύγκριση με ένα αεροζόλ Airolube μπορούν να συγκριθούν με την οδήγηση 16 km σε ένα αυτοκίνητο καυσίμου.

Επομένως, η επιλογή του Airolube συμβάλλει άμεσα σε ένα καθαρότερο κλίμα.


Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευαστής: Airolube
  • Προβιοτική και φυτική φόρμουλα
  • Για όλους τους τύπους αθλητικού εξοπλισμού που είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαροί και φρέσκοι
  • Με άρωμα Λεβάντα
  • Μπορεί να μετακινηθεί και να χρησιμοποιηθεί σε 360 μοίρες.
  • Το 99,9% του προϊόντος στη συσκευασία μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί.
No.:
51743
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
AIROLUBE
ΤΥΠΟΣ:
  • Καθαριστικό Ποδηλάτου
Εταιρεία Μεταφορών Πληροφορίες Κόστος Αποστολής Χρόνοι παράδοσης
Αποστολή με Courier (ή Μεταφορική για ογκώδη αντικείμενα)

Σχετικά με τους τρόπους αποστολής παρακαλώ διαβάστε [εδώ]

3.00
Παραλαβή από το Γραφείο 0.00 Πανόρμου 21 Αιγάλεω Τκ 12242. Δευτέρα-Παρασκευή 9.30π.μ -17.00 μ.μ. - Σας ενημερώνουμε όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή με mail / sms.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

  1. Να συμπληρώσεις μία "Φόρμα Επιστροφής" όπου και να καταγράψεις το αίτημα σου για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων. Για να κατεβάσεις τη Φόρμα πάτησε [εδώ]
  2. Να αποστείλεις τη συμπληρωμένη "Φόρμα Επιστροφής" με email στο info@bikemall.gr
  3. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος απαραίτητη είναι η αποστολή φωτογραφίας η οποία θα πρέπει να επισυνάπτεται στο email που θα στείλεις.
  4. Μετά την αποστολή του e mail θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
  5. Αντίγραφο της φόρμας επιστροφής θα πρέπει να στείλεις μαζί με το προϊόν που θα επιστρέψεις μέσω courier σε περίπτωση αλλαγής η αντικατάστασης.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Για να δείτε τι εγγύηση παρέχεται στα ποδήλατα αλλά και στα αξεσουάρ από τους επίσημους κατασκευαστές, πατήστε εδώ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Για να δείτε τα δικαιολογητικά εγγύησης των προϊόντων πατήστε εδώ

minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!