Αναζήτηση με Courier

Τρόποι Αποστολής

ww.BikeMall.gr– Εγγύηση Ποιότητας Αποστολής

Αποστολή Προϊόντων

Η ομάδα του www.BikeMall.gr , εγγυάται την ακριβή παράδοση των προϊόντων σας, όπως εκείνα έχουν συμπληρωθεί στη φόρμα παραγγελίας.

Μία από τις δυνάμεις της εταιρείας μας είναι η υπηρεσία που προσφέρει στους χρήστες/επισκέπτες του www.BikeMall.gr αναφορικά με την ποιοτική, ανταγωνιστική και γρήγορη μεταφορά των επιθυμητών προϊόντων στο χώρο επιλογής του πελάτη.

Έτσι το www.BikeMall.gr προσφέρει σε όλους τους πελάτες του:

Πανελλαδική Κάλυψη - Αποστολή Προϊόντων Σε Όλη Την Ελλάδα!

&

Όλες οι αποστολές με Courier ή μεταφορική εταιρεία Εντός & Εκτός Αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ ! ! !

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών Courier Center & Skywalk καθώς και από τα σημεία Clever Point.

Χρόνος Παράδοσης

- Εντός Αθηνών: 2-4 εργάσιμες ημέρες.

- Για την υπόλοιπη Ελλάδα: 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Τιμοκατάλογος

Τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ από το πρώτο ευρώ. Οι υπηρεσίες που χρεώνονται είναι η υπηρεσία της αντικαταβολής ( 4.00€ ) για παραγγελίες μόνο κάτω των 70.00€ & ή παραλαβή από σημείο εξυπηρέτησης Clever Point της περιοχής σας. (4.00 € ανεξαρτήτου ποσού)

Η αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 70.00€ είναι δωρεάν.

Τιμοκατάλογος πρόσθετες χρεώσεις:

  • Αντικαταβολή: 4.00 € (Με Courier, Cleverpoint ή Μεταφορική) για παραγγελίες κάτω των < 70.00 €.
  • Παραλαβή από σημείο Cleverpoint 4.00 € ανεξαρτήτου ποσού (Premium Υπηρεσία).
  • Παραλαβή συναρμολογημένο ποδηλάτου στην επαρχία (50.00 € κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης και κατάθεσης του πελάτη)

Παράδειγμα: Παραγγελία 40.00 ευρώ από σημείο Cleverpoint με αντικαταβολή.

Χρέωση: 40.00 €+4.00 €(αντικαταβολή)+4.00 € (Υπηρεσία παραλαβής απο σημείο Cleverpoint) = 48.00 €

**** Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε συναρμολογημένο ποδήλατο σε περιοχή της επαρχίας, εκτός των νομών Αττικής Θεσσαλονίκης και Λαρίσης διαβάστε παρακάτω ****

Συνεργάτες BikeMall.gr


Το Clever Point είναι το ανερχόμενο και πρωτοποριακό δίκτυο καταστημάτων, που προσφέρει στον καταναλωτή την ευκολία να πραγματοποιεί την παραλαβή και την επιστροφή των online αγορών του, στον χρόνο και στον τόπο που τον βολεύει.

Το Clever Point αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα αποστέλλονται οι παραγγελίες στους καταναλωτές, που αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου ή λαμβάνουν υπηρεσίες από εταιρείες στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι, όλα να γίνονται με ευκολία για τον καταναλωτή. Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το δίκτυο καταστημάτων Clever Point, λαμβάνουν τις online αγορές τους ή τις υπηρεσίες με τον πιο εύκολο τρόπο, σε διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης.

Γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν το Clever Point

Η γρήγορη απάντηση είναι γιατί βολεύει!

Αγοράζουμε online όλο και πιο συχνά. Κατά τη διάρκεια της μέρας όμως, σπανίως είμαστε σπίτι για να παραλάβουμε το δέμα. Γι’ αυτό συχνά οι παραδόσεις στο σπίτι αποτυγχάνουν. Αν πάλι έχουμε να στείλουμε ή να παραλάβουμε κάτι στο ταχυδρομείο, πρέπει να προλάβουμε τις ώρες που είναι ανοιχτό κι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ούτε και ξεμπερδεύουμε αμέσως...

Η έξυπνη λύση που δίνει το Clever Point ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας!

Με πολύ περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μας, μπορούμε πλέον να διαλέξουμε ποια στιγμή και σε ποιο Clever Point κατάστημα μας βολεύει να εξυπηρετηθούμε:

  • Δυο βήματα από το σπίτι;
  • Στην διαδρομή για τη δουλειά;
  • Εκεί που θα βρεθούμε για διασκέδαση ή επαγγελματικούς λόγους;

Είναι πάντα κοντά μας και μας εξυπηρετεί, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Με την χρήση των υπηρεσιών Clever Point λαμβάνουμε ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, μέσω sms ή e-mail για την πορεία της αποστολής μας.
Εκεί κάνουμε τη δουλειά μας, εύκολα και γρήγορα. Μπορεί επίσης να βρούμε κι άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που μας ενδιαφέρουν.

Το Clever Point έδωσε τη λύση. Κάντε την επόμενη έξυπνη κίνηση κι εσείς και ζητήστε σήμερα ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας από ένα εκπρόσωπο μας.

Επιπλέον:

Η ομάδα του www.BikeMall.gr λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των επισκεπτών/χρηστών του για γρήγορη, αξιόπιστη και ποιοτική αποστολή προϊόντων προχώρησε και πέτυχε συνεργασία με τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών CourierCenter.

Μέσω της καινούριας συνεργασίας μας, σας εγγυόμαστε:

  • Ασφάλεια των αποστολών σας.
  • Αξιοπιστία αναφορικά με τις δεσμεύσεις μας για ποιοτική αποστολή των προϊόντων.
  • Τιμές που πλέον δεν είναι ανταγωνιστικές αφού είναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης της πορείας και εντοπισμού της αποστολή σας, μέσω της ιστοσελίδα της CourierCenter (http://www.courier.gr/).

Οι παραγγελίες προς το μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας καλύπτονται μέσω του δικτύου της Speedex όπου είναι συνεργάτης της Courier Center (σε Θεσ/νίκη Πάτρα υπάρχει δίκτυο Courier Center)


Τέλος:

Το BikeMall συνεργάζεται επίσης με την εταιρεία μεταφορών Skywalk για αποστολές με αυξημένο όγκο.

Για αποστολές με Skywalk μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.skywalk.gr/


Ελάχιστη τιμή παραγγελίας

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η παραγγελία σας είναι κάτω από 15.00 ευρώ ή βρίσκεστε σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή της χώρας ενδέχεται να μην εκτελεστεί εξαιτίας του μεγάλου κόστους μεταφορικών.

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Αποστολή Ποδηλάτων

Τα ποδήλατα, για αποστολές εντός της Αττικής, εντός Θεσσαλονικης και Λάρισας παραδίδονται συναρμολογημένα και ρυθμισμένα (ταχύτητες, φρένα) έτοιμα προς χρήση. Πατήστε εδώ για να δείτε τις περιοχές αναλυτικά.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα τα ποδήλατα αποστέλλονται σε κούτα έτσι ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον παραλήπτη τους. Η μερική συναρμολόγηση δεν απαιτεί χρόνο, ειδικευμένη γνώση ή εργαλεία. Τα ποδήλατα είναι μερικώς συναρμολογημένα (ρυθμισμένες ταχύτητες φρένα κλπ).

Εάν παρόλα αυτά επιθυμείτε να παραλάβετε το ποδήλατο συναρμολογημένο στην επαρχία θα πρέπει να το προεξοφλήσετε.(Με κατάθεση, Με Paypal ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα). Το ποδήλατο θα σταλεί με μεταφορική εταιρεία και όχι με Courier και η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι είναι 30.00€. Η επιλογή αυτή θα εμφανιστεί στο check out της παραγγελίας σας εφόσον έχετε βάλει σωστά τον ταχυδρομικό κώδικά και τον νομό σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό θα πρέπει να το στείλετε στην διεύθυνση που αναγράφει η απόδειξη σας με δικά σας έξοδα. Το χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του εφόσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιπρόσθετα θα πρέπει να ενημερώσετε γραπτώς στο info@bikemall.gr για το πρόβλημα και την επιστροφή του προϊόντος. Η εταιρεία μας θα ελέγξει το πρόβλημα και θα αντικαταστήσει το προιόν αποστέλλοντας ένα νέο.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, το οποίο αγοράσατε, για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από τον παραπάνω, έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να ενημερώσετε ρητά την εταιρεία για τη σχετική απόφασή σας. Ξανά τονίζουμε ότι η επιστροφή του προϊόντος/ων πραγματοποιείται με δικά σας έξοδα και η απόδειξη πώλησης θα πρέπει να συνοδεύει το συγκεκριμένο προϊόν έτσι ώστε να σας επιστρέφονται τα χρήματα σας πίσω.

Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν ή δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από την παραδοθείσα παραγγελία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: info@bikemall.gr.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το BikeMall.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολόκληρης ή μέρους εκείνης), η οποία έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει επικοινωνήσετε μαζί μας στο :

211 800 40 50 ή εναλλακτικά να στέλνετε mail στο info@bikemall.gr.

Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της. Μετά το πέρας εκείνου του χρονικού σημείου δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και εντός 14 ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας προκειμένου να σας επιστραφούν τα χρήματα.