Δωρεάν Μεταφορικά!

Για παραγγελίες άνω των 100.00 €

Τα 4 απαραίτητα αξεσουάρ για όποιον ασχολείται με το ποδήλατο

09/05/2016
από BIKEMALL BIKEMALL

Τα 4 απαραίτητα αξεσουάρ για όποιον ασχολείται με το ποδήλατο

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ποδήλατο μην σκεφτείτε ποτέ ότι θα αγοράσετε τα αξεσουάρ ποδηλάτου σε δεύτερο χρόνο. Υπάρχουν αξεσουάρ για το ποδήλατό σας που είναι απαραίτητα από την πρώτη στιγμή για κάποιον που ξεκινάει το ταξίδι στον χώρο της ποδηλασίας. Ποια είναι αυτά όμως; Ας δούμε παρακάτω:

1. Το γνωστό σε όλους μας Stand ποδηλάτου

Προσοχή!! Πολλά ποδήλατα δεν το παρέχουν στον βασικό εξοπλισμό σαν αξεσουάρ ποδηλάτου. Βεβαιωθείτε ότι το ποδήλατο σας διαθέτει σταντ ή αλλιώς αγοράστε ένα. Υπάρχουν σταντ που βιδώνουν στην μέση του ποδηλάτου και άλλα που βιδώνουν στον πίσω τροχό.

http://www.bikemall.gr/antallaktika/stant-podilatou.html

2. Η Παγουροθήκη

Ελάχιστα ποδήλατα και συνήθως παιδικά διαθέτουν την παγουροθήκη στον βασικό εξοπλισμό σαν αξεσουάρ ποδηλάτου. Η παγουροθήκη βιδώνει με κλειδιά allen και θα πρέπει να την προμηθευτείτε με την αγορά του ποδηλάτου σας με ένα μικρό κόστος της τάξεως των 5,00-10,00 €.

http://www.bikemall.gr/aksesouar/pagoyrothikes.html

3. Η κλειδαριά.

Εάν αφήσετε το ποδήλατο σας κάπου έξω έστω και για ελάχιστο χρόνο είναι πολύ πιθανό να μην το βρείτε στην θέση του όταν γυρίσετε! Απαραίτητο λοιπόν αξεσουάρ ποδηλάτου για όλους είναι μία κλειδαριά ποδηλάτου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι και διάφορα επίπεδα ασφαλείας. Θα σας προτείναμε να ρίξετε μία ματιά εδώ:

http://www.bikemall.gr/aksesouar/kleidaries.html

4. Τα φώτα Ποδηλασίας

Ίσως από τα πρώτα αξεσουάρ ποδηλάτου που καταλαβαίνετε άμεσα ότι θα έπρεπε να είχατε αγοράσει από την πρώτη στιγμή, με το που αποφασίσετε να κάνετε την πρώτη βραδινή σας απόπειρα με το ποδήλατο σας.Την νύχτα η ποδηλασία είναι πολύ επικίνδυνη εάν δεν έχεις τα κατάλληλα διακριτικά. Τα φώτα θα σε κρατήσουν ασφαλή και μακρυά από κινδύνους.

http://www.bikemall.gr/aksesouar/fwta-podilasias.html



minimized="true"

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!