Αναζήτηση με Courier

Ακύρωση Παραγγελίας

Στην περίπτωση που μετανιώσατε για κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε ή κάνατε λάθος στην παραγγελία που διαπιστώσατε εκ των υστέρων, η ακύρωση γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχει ήδη αποσταλεί σε εσάς, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Εάν προβείτε σε ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας και πριν την παράδοσή της, επιβαρύνεστε με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς.

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφών/ ακύρωσης παραγγελίας

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε με πίστωση του λογαριασμού σας από τον οποίο έγινε η πληρωμή, είτε με πίστωση της πιστωτικής κάρτας την οποία χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.

Λόγω τραπεζικών διαδικασιών και καθυστερήσεων, το bikemall.gr δεν μπορεί να δεσμευτεί για ολοκλήρωση της επιστροφής σε λιγότερο από 5 εργάσιμες ημέρες.

Δεσμευόμαστε ωστόσο να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα πρέπει να μας στείλετε μέσω e mail το iban του λογαριασμού σας καθώς και την τράπεζα σας μαζί με το όνομα του δικαιούχου προκειμένου να πιστώσουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Εάν η τράπεζα σας δεν είναι ALPHA BANK σας ενημερώνουμε ότι θα χρεωθείτε με 2 ευρώ έξοδα διακίνησης χρημάτων.

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.